I söndags kväll var jag jättetrött och fick inte ihop någonting när jag pluggade, så naturligtvis möblerade jag om mitt rum istället. Mysighetsfaktorn steg med.. mycket. Nu är det som att jag har 1½ rum med en liten sovalkov. Plus att jag hängt upp en del av mina klänningar så att man ser dem istället för att de ska gömmas i garderoben.

Igår hade vi vanlig måndagsbasgrupp och jag vet inte riktigt var jag var någonstans. Jag märker att jag inte är helt frisk (snarare jätteförkyld), helt plötsligt blev jag så fruktansvärt yr, som tur var gick det över efter en stund.

Vi hade tårtkalas i korridoren på kvällen, det var jättetrevligt. Effie fyllde 22 i helgen och vi firade henne med en ananasväska (alltså en väska i form av en ananas och inte en väska för ananaser) och strumpor med rosetter på. Jag tror att hon blev glad för strumporna iallafall..

När jag skulle plugga igår somnade jag på mina böcker. Det lyckades jag med i förmiddags också, PÅ böckerna. eh ja. Komplettering för missad basgrupp kallas det.

- Agnes

Kommentera

Publiceras ej